Emma 1 år!

15.02.2013 kl. 21:14

Idag har det gått ett helt år sedan vår lilla Emma valde att komma ut i den stora vida världen! Tänk att vi redan fått ett helt år med henne i våra liv och nu känns det på något underligt vis som att vi alltid har varit fyra, men samtidigt som att det inte är mer än på sin höjd ett halvt år sedan hon föddes. Tiden går verkligen alldeles alldeles för fort.

Dagen i dag har varit mycket bra och det är en totalt utslagen tjej som sover för natten nu. Hon har kämpat tappert mot trötthet efter lite väl kort sovstund på dagen. Men inget gnäll eller gråt för det, hon har varit som den lärka hon allt som oftast är.

Här kommer en och annan bild från dagen.

Startar dagen med att slicka av visparna med grädde. Riktigt gott och roligt. Gissa hur arg jag blev när jag inte fick ha dem längre...?!
 

Äta "tårta" bestående av mosad banan med vispad grädde på. Vilken fest!!
 


 

 

 

 

 

 

En gunghäst!
 


Emma kramas med Emma! Alltså Tottes Emma!
 
 
Det här med att öppna paket var inte alls lätt, och inte alls särskilt intressant heller så här får hon hjälp av kusinvitamin. En traktor som låter, tutar och sjunger sånger och med släp och massa djur som låter när de står på sin plats var det i paketet. Jättekul!!
 
Nu ska mamman också göra kväll. Det tar på allas krafter med kalas! I morgon kommer barnens gammelmormor och gammelmorfar och firar Emma. Vi får se om Elin är hemma då, jag kom precis på att hon ska på kalas i morgon!
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Senaste kommentarer

21.08, 19:30Vagnar av
16.01, 23:22Andra klippningen av Sanne
16.01, 09:5911 månader!! av Åsa
11.12, 22:41Nöjd tjej! av Li Berglund