En vecka har gått!!

10.12.2012 kl. 10:37
Idag har det gått en hel vecka sedan vårt stora ♥ fyllde 9 år! Förstår ni?! 9 år!!Hon hade en alldeles utomordentlig födelsedag och var mycket glad och nöjd när den var över. Presenterna bestod inte helt oväntat mestadels av hästsaker precis som hon önskade sig och hela veckan har hon lekt mycket med hästarna i stallet. Hon är också väldigt stolt över att hon fått en alldeles egen Iphone! Morbror Lars var så snäll att hon fick hans "gamla" i kombinerad present och julklapp och hennes reaktion när hon såg vad det var gick inte av för hackor. "Åååååå" lät det och ögonen bara tindrade!

Jag vet att många tycker att hon är för liten men det tycker inte jag. Det är en telefon och det spelar egentligen ingen roll hurdan telefon det är. Det är inte värre än att barnen har ett Nintendo DS att spela på i mina ögon och hon använder den med sunt förnuft. Jag lovar, hon har inte slutat leka bara för att hon fått en Iphone...! *ler*

Emma fick också present!

Innehållande den superfina äppelbodyn från Me&i!Vi fick diskutera lite vad man kallar personen som hon fick den av. Min moster vilket alltså måste bli gammelmoster, right? *ler* Elin fick den fina fjärilströjan från samma kollektion! Vi gillar Me&I och tackar så mycket för de fina kläderna!!

Annars då, jag tror inte att det hänt så särskilt mycket mer. Emma tar stora kliv framåt i utvecklingen just nu. Hon tog det rätt lugnt fram tills för ungefär 1½ vecka sedan. Då kom hon på att hon kunde resa sig mot soffan och därefter mot allt som kommer i hennes väg. I förrgår provade hon på att släppa taget och stå utan stöd några sekunder innan hon tog fast sig igen och i går började hon knata längs med soffan. Lära gå vagnen tog jag fram höromdagen för att hon verkade sugen på att titta närmare på den. Jag tänkte att hon skulle sitta på rumpan och rulla den lite fram och tillbaka med handen men nej då, hon höll i den och "kröp" fram med den för att efter en meter resa sig och gå med hjälp av den. Så just nu händer allt väldigt fort! Det är roligt, men det gör mig ingenting om hon väntar lite till innan hon börjar gå på riktigt! Lagom är bäst *ler*

I går blev  vi bjudna på julbord på Örnviks hotellet. Toppengod mat och hur mycket som helst! Och barnvänligt! Elin hade jätteroligt! Annars är det ju lätt att det blir lite långtråkigt att sitta på restaurang, men hon hade fullt upp och sa flera gånger när vi kom hem att det hade varit så roligt och bra! Det är gott betyg!!

Nu när jag till sist kommit mig för att uppdatera lite så ska jag passa på att duscha medan Emma fortfarande sover sin morgonlur! Sen tänkte jag att vi skulle ta en promenad till affären och köpa lite bär bland annat. Gissar att det blir en svettig promenad med vagn i snön, så egentligen borde jag väl duscha efteråt. Vi får se.

Vi önskar er i alla fall en fin måndag!

Och nu vaknade hon...!
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Senaste kommentarer

21.08, 19:30Vagnar av
16.01, 23:22Andra klippningen av Sanne
16.01, 09:5911 månader!! av Åsa
11.12, 22:41Nöjd tjej! av Li Berglund