Nöjd tjej!

11.12.2012 kl. 19:20
Elin har länge velat få göra hål i öronen och till sin födelsedag fick hon en lapp av oss där det stod att vi nu tyckte att hon var nog stor för det och därför äntligen skulle få göra hål. Idag hämtade jag och Emma henne på skolan också åkte vi raka spåret till Luleå för att få detta gjort.


Spännande! Pirr pirr i magen...


Ena örat klart, bara andra kvar då..

Det gick jättebra och hon tyckte inte alls det var så farligt. Men lika fullt tyckte hon minsann att hon skulle få en glass efteråt. För att hon varit så duktig. Det fick hon inte, det var ju inte direkt så att vi gick till doktorn och tog spruta eller nåt, HON ville ju detta! Fast det är klart, man måste ju prova! *ler*


Röda små söta blommor valde hon...

Örhängena är Blomdahls i medicinsk plast och innehåller därmed inget nickel överhuvudtaget. När läkningstiden 6-8 veckor har gått ska hon få ett annat par riktigt hudvänliga Blomdahl örhängen att använda i stället. De gör allergivänliga örhängen i ren titan och i medicinsk plast.

Det verkar dock vara olika bud kring det här med tvättning av hålen. När jag gjorde om ett hål häromåret fick jag rådet att inte tvätta så länge det inte geggade. Rådet nu var att tvätta morgon och kväll med vatten och flytande tvål eller deras tvättservetter. Jag tror nog att det är bra att tvätta lite försiktigt, för mitt började så klart gegga efter ett par dagar så då fick jag sätta i gång och tvätta ordentligt då...
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Ett hål/piercing ska inte tvättas med tvål! Bara vatten eller en saltlösning.
Sanne11.12.12 kl. 21:52
Tokigt att det första hon sa var tvål och vatten. Sen nämnde hon tvättservetterna. Vi köpte ett paket sådana och har tvättat med dem morgon och kväll nu.. i går tvättade vi lite extra med lillasysters parfymfria bebistvål i duschen, men då skippar vi det hädanefter!
13.12.12 22:28
Hej! Alva gjorde om sina igenväxta hål för en vecka sedan. Samma ställe, likadana ölrhängen i plast som Elin och samma "råd". Vi tvättar inte 2ggr/dag, aldrig med tvål(!). Inget skruvande/pillande alla. Alvas har inte kladdat någonting överhuvudtaget så vi har bara tvättat en gång med vatten på tops faktiskt och sen blir se ju automagiskt rena varannan dag i duschen. Lycka till! Ps Blombergs örhängen är bra! =)
Li Berglund11.12.12 kl. 22:41
Det ser jättefint ut än så länge. Inget klet eller torkat alls :) Men vi tvättar ändå morgon och kväll med blomdahl´s rengöringslappar. De kommer man åt bra med utan att röra själva hänget just nåt. I morse glömde och höll på glömma i kväll också. Så noga är det nog inte, men mitt började som sagt gegga när jag inte tvättade alls så jag vill nog ändå tvätta lite. Egentligen vet jag inte hur mycket det rengör, men jag tror inte det skadar iaf! :)
13.12.12 22:30

Senaste kommentarer

21.08, 19:30Vagnar av
16.01, 23:22Andra klippningen av Sanne
16.01, 09:5911 månader!! av Åsa
11.12, 22:41Nöjd tjej! av Li Berglund