Lucia och ett helt år...

13.12.2012 kl. 22:37
Idag är det ett helt år sedan jag jobbade sist! Lucia förra året var min sista arbetsdag innan Emma föddes! Sedan hade jag två dagar kompledig och efter det började min graviditetspenning gälla. Helt otroligt!

Idag har inte varit som andra lucia dagar. Vi har som tradition att klä granen på lucia, men med fläng hit och dit, ridskolan med sen middag som följd samt väldigt ond huvudvärk hos mamman blev det bestämt att vi gör det i morgon efter att Elin har slutat skolan i stället. Jag väntade mig skrik och grin när jag ens tänkte tanken men Elin var helt okey med det, inte minsta lilla besvikelse ens. Skönt! Då kan det bli en mysig stund av det i morgon i stället. Också får vi hoppas att Emma tycker att julgranen är dötrist och inte ett dugg intressant...!

Nu är det natti natt och hoppas att huvudvärker ger upp under natten. Lite bättre har det blivit, annars skulle jag inte sitta och blogga, men långt ifrån bra. När migrändos på pillrena och sömn inte hjälper är det inte roligt. Mycket huvudvärk på sistone, jag förstår inte varför...
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Senaste kommentarer

21.08, 19:30Vagnar av
16.01, 23:22Andra klippningen av Sanne
16.01, 09:5911 månader!! av Åsa
11.12, 22:41Nöjd tjej! av Li Berglund