"I toppform till sommar"

03.01.2013 kl. 10:58
Jag kämpar ju alltid med vikten, men nu har en kompis till mig startat ett event på facebook som hon kallar för "I toppform till sommar". Jag är så klart med, och på måndag drar det i gång på allvar även om jag och säkert många av de andra också redan är i gång. Är det någon som känner sig manad är det bara anmäla sig och vara med! Alla är välkomna oavsett diet! Tanken är bara att vi ska peppa varandra.

Efter att Emma föddes har jag haft mycket svårare för att gå ner i vikt än innan graviditeten, vilket har gjort att jag har velat fram och tillbaka hur jag ska gå till väga för bästa resultat. Det har gått lite ner och lite upp och så har det hållt på. Efter ett tag deppar man liksom ihop när det i slutändan verkligen kryper i snigelfart neråt, varpå jag haft väldigt svårt att hålla mig till ett och samma tillvägagångssätt. Fick nog  några veckor innan jul och bestämde mig för att återgå till Herbalife kombinerat med vanlig mat i GI stuk. Det fungerar och jag trivdes väldigt bra med det innan jag blev gravid med Emma. Så nu har jag snart kört det i fyra veckor och reslutatet finns där. Det tycks fungerar bra om jag sköter mig och det känns väldigt skönt. Över jul och nyår har det dock blivit lite för mycket av det goda, men skadan har i alla fall begränsats lite med att jag tog mina shaker som vanligt, det är den övriga maten (framförallt efterrätterna!!) som det blivit alldeles för mycket av!

Nu är jag i alla fall tillbaka och vikten jag lagt på mig är, med raska steg, på väg bort igen. Känns så himla skönt även om jag just nu får kämpa lite extra med hunger. Det verkar som att jag nog hade hunnit vänja mig vid alldeles för stora portioner och mycket småätande varpå det blir lite kämpigt att återgå till de rätta rutinerna igen men jag hoppas att jag snart är på banan igen. Uppenbarligen fungerar det hela bättre nu än vad det gjorde när Emma var nyfödd och jag provade. Det fungerade då också, men mycket långsamt. Än så länge verkar det som att det går bättre nu, kanske ville inte kroppen riktigt släppa på reserverna när jag var mer eller mindre nyförlöst...? Vet att jag läst något om att det kan vara lite kämpigare att gå ner när man just fått barn och det tycks ju i alla fall stämma in på mig.

Hur som helst, joina eventet om ni vill vara med!
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Senaste kommentarer

21.08, 19:30Vagnar av
16.01, 23:22Andra klippningen av Sanne
16.01, 09:5911 månader!! av Åsa
11.12, 22:41Nöjd tjej! av Li Berglund