Magic Pants!

03.01.2013 kl. 23:09
Idag har jag, Emma och mamma varit till Luleå på en riktig shoppingrunda. Min plan var att köpa sockar till Emma och hoppas på att hitta ett par lite finare vinterskor till mig, kika efter nån snygg tröja också kanske. Emma sov i bilen på vägen dit och vi kom väl fram runt 13.15. När vi klev ur bilen vaknade hon och höll sig sedan vaken nästan hela shoppingturen. Vi började med att luncha på Dagoberts och sedan började vi på Berlins mode. I somras när vi var på stan med Elin och var på väg tillbaka till bilen hade de modevisning utanför butiken. Vi stannade och kikade och de såg ut att ha mycket snyggt så vi sa att dit måste vi gå nån gång! Idag gick vi alltså dit för första gången och lägligt nog hade de 50% på nästan allt i butiken! Vi var där inne i över en timme och provade och sprang och hämtade mer och bytte med varandra och under tiden satt Emma i vagnen mellan provhyttarna och kikade på oss och var hur nöjd som helst. Jag hittade tunikor, klänningar och ett par helt magiska tights som håller in dallret och håller det på plats bättre än några andra byxor jag testat! Och det bästa av allt, alltihopa på 50%!

Nästa stop blev Scorett där jag snubblade över ett par Helly Hansen skinnvinterstövlar till 30%. Jättefina och sköna och som mina feta vader faktiskt fick plats i! Jag kunde inte vara mer nöjd! Emma fick sig sina sockar men det var också allt förutom två nya nappflaskor, men det räknas ju inte. Jag har alltså lyckats bränna 2500kr på mig själv på ett par timmar och det känns faktiskt bara alldeles rätt och bra! Jag är i stort behov av nya kläder och det var pengar jag fått i julklapp så det är väl inte mer än rätt att de går till mig själv för en gång skull och inte till barnen?!

Dessutom kom min nya varma vinterjacka som jag köpt på tradera innan jul idag. Den ligger nu i tumlaren så ska vi ut och gå i morgon slipper jag frysa!

Nu är det dags för kvälls shaken innan sängen också ska nya skorna putsas!
I morgon är det stora tvättardagen! Det är så mycket så jag nästan gruvar mig..!!
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Senaste kommentarer

21.08, 19:30Vagnar av
16.01, 23:22Andra klippningen av Sanne
16.01, 09:5911 månader!! av Åsa
11.12, 22:41Nöjd tjej! av Li Berglund