Oooops!

10.01.2013 kl. 09:54
Man kan visst få sig på näsan av läkare i ett läkarbrev. Det ni!

Kollade mitt blodtryck igen i måndags. Ännu högre än innan jul och alldeles nyss när jag pratade med vårdcentralen för att boka tid för provtagning visade det sig att läkaren efter detta har skickat ut ett till brev som jag inte hunnit få ännu. Han nästan skällde lite på mig för att jag inte tagit proverna än (hon läste upp brevet). Blodtrycksmedicin att hämta på apoteket har han skrivit ut och blodtrycket ska nu kollas varannan vecka. Kanske dags att ta det på allvar nu?
Tid för provtagning av allt möjligt i morgon, Bltr. kontroll hos sköterska inbokad om drygt två veckor (ska kolla själv en gång innan det) samt läkartid i början av februari.

Så kan det gå...!

Positivt dock, tänk om min huvudvärk försvinner nu! DET vore underbart!!
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Senaste kommentarer

21.08, 19:30Vagnar av
16.01, 23:22Andra klippningen av Sanne
16.01, 09:5911 månader!! av Åsa
11.12, 22:41Nöjd tjej! av Li Berglund